Esittelyssä: Nightstryke

Järvenpääläisyhtye Nightstryke perustettiin vuonna 2015, alun perin sooloprojektina. Ensisingle The First Stryke näki päivänvalon saman vuoden heinäkuussa, jonka julkaisun jälkeen bändi muodostui ensimmäisestä kokoonpanostaan: Rami Hermunen (kitara ja laulu), Eric Taponen (kitara), Leevi Lehtinen (basso) ja Jesse Sorsa (rummut). Muutaman kuukauden päästä Taposen tilalle tuli Juho Karppinen, ja debyyttilevyä Power Shall Prevail alettiin työstää. Levy julkaistiin syksyllä 2017.
Muutamien henkilöstönvaihdosten sekä Heavy Metal Cauldron -keikan jälkeen bändi sai nykyisen kokoonpanonsa. Ahkerasti keikkaillut Nightstryke esiintyy myös Tankomarkkinoiden kolmannessa iteraatiossa 26.10.!


Linkit:
Kotisivut
Facebook
Instagram
YouTube

Kaaoszinen artikkeli
Levyarvostelu Imperiumi.fi:ssä


Tankomarkkinat Mk.III tulossa -neljälle bändille vielä tilaa!

Antihumppatapahtuma Tankomarkkinat tulee kolmannen kerran, tällä kertaa yksipäiväisenä, kuusi bändiä käsittävänä minifestarina. Areenana toimii KulttuuriKulma. Bändejä on ilmoittautunut tätä kirjoitettaessa kaksi, seinäjokelainen popmetalyhtye Segmentia ja hiljattain Nakkilan Back to 85 -tapahtumassakin esiintynyt, arvosteluissa kehuja kerännyt Eramaa.
Toisin sanoen neljälle poppoolle olisi tilaa vielä –olehan yhteyksissä mikäli kiinnostaisi!

Syksyn keikkakausi alkaa!

Tervehdys, musakansa! Tässä on pidetty pienimuotoista lomaa ja nyt homma alkaa pikkuhiljaa rullailemaan. Sivuston kanssa on ollut pieniä kipuja, mutta nyt tuo suostuu jälleen yhteistyöhön. Keikkakalenteri on hiljan päivitetty ja sinne pääset esimerkiksi tästä.

Muistahan käydä myös somekanavillamme! ↓

facebook_logos_PNG19757    instagram-png-instagram-png-logo-1455    youtube_PNG19    pngkey.com-twitter-logo-png-transparent-27646

Porin oma Spotify-soittolista!

Porin oma, porilaisbändeistä koostuva soittolista on täällä ja näyttää tällä hetkellä seuraavanlaiselta:

Tältä pohjalta toteutetaan livesoitto 23.8. ja 24.8.

Mahtava kattaus monipuolista musiikkia, laidasta laitaan. 
Kuunnelkaa, viihtykää, nauttikaa ja ennen kaikkea, jakakaa soittolistalinkkiä eteenpäin! 🙂

Ilmianna porilainen bändi!

Porin kaupunki etsii porilaisia bändejä kaupungin omaa Spotify-soittolistaa varten!

Livemuodossa kyseisiä bändejä päästään näkemään/kuulemaan elokuun lopulla järjestettävillä Korttelifestareilla, joka on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma.

Asiaa käsittelevä uutinen ja ilmiantolinkki löytyvät täältä.