”Rust n’ Rage täyttää tänä vuonna 10 vuotta. Bändihän on periaatteessa perustettu jo vuonna 2009, mutta itse lasketaan 2010 meidän aloitusvuodeksi. Nykyinen kokoonpano pysynyt samana lähes kokoajan, vuodesta 2011. Tähän aikaan mahtuu kaksi albumia, Showdown (2013) ja Tales From The Wasteland (2018), sekä 2019 julkaistut sinkut, Don’t Save My Soul ja D.O.A. Suomen lisäksi olemme kiertäneet ulkomaita parin kiertueen verran, joiden maihin lukeutuvat Englanti, Ruotsi, Latvia ja Viro. Bändi on käyttänyt ahkerasti aikaa treenikämpällä uusia biisejä hioen ja demoten. Kesäkuulle on varattu studio pääkaupunkiseudulta, johon lähdemme äänittämään uutta matskua kovanluokan ammattilaisten johdolla. Ensimmäistä singlejulkaisua on kaavailtu syksylle. Keikkarintamalla on nyt sattuneesta syystä kuollutta, mutta vaikka elämme ”hiljaiseloa”, niin Rust n’ Ragessa tapahtuu koko ajan ja teemme enemmän töitä bändin eteen kuin koskaan. Perästä kuuluu!”


Kokoonpano:

Vince – laulu
Eddy – basso
Jezzie – rummut
Johnny – kitara

Kotipaikka: Pori

Tyylilaji: hard rockVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s