TT-Combo on satakuntalainen, Pori-Nakkila-Ulvila -akselilta ponnistava hyvän mielen tanssiorkesteri, jonka tyyliin kuuluvat niin rautalanka, rock ’n’roll, country kuin iskelmäkin! Nelisen vuotta eri variaatioina soitellut TT-Combo toimii nyt kokoonpanona Tony Tikka – kitara ja laulu, Jarmo ”Hehku” Välimäki – kitara, Kimmo Mäkelä – basso, sekä Hessu Koskinen – rummut.


Bändi tekee keikkaa aina pubikeikoista hääkeikkoihin, isoista festareista aina pieniin yksityistilaisuuksiin; esimerkkeinä muun muassa Tavastia Rautalankarumble, Yyterin Twist sekä pian ajankohtainen Twang. Buukata orkesterin voi numerosta 0405468468 / Tony Tikka, ja sillä on myös Facebook-sivut.

Alla muutamia Pertti Hämäläisen kuvaamia keikkaklippejä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s