”Vuonna 1981 rockabilly- ja rock’n roll -kokoonpanoissa soittaneista viidestä kaverista kasattu bändi alkoi soittamaan suurelta osin laulettua surf-musaa, kuten Beach Boysia ja Jan & Deania. Osallistuttiin sillä kokoonpanolla rockin SM-osakilpailuun Lalliksella ja sijoituttiin jaetulle toiselle sijalle. Sen jälkeen porukka harveni ja lopulta soitettiin triona. Surfin rinnalle tuli mukaan enemmän rock’n roll ja rockabilly. Viimeinen keikka ennen “luovaa taukoa” oli syksyllä -81, joka myös nauhoitettiin c-kasetille stereoradionauhurilla.

Alkuvuodesta 2018 rumpali ja kitaristi alkoivat kasaamaan vanhaa rokkia soittavaa bändiä ja lopputuloksena oli, että samat kaverit olivat taas yhdessä triona. Pääpaino on nykyään rockabillyssä ja rock’n rollissa. Surfin puolella on tällä hetkellä muutama biisi ja ne ovat instrumentaalikappaleita kuten Venturesta.
Musiikillisen painopisteen muuttumisesta huolimatta jatkamme samalla vanhalla nimellä The WILD SURFERS.”

Vuoden ’81 keikkatallenne.
The Wild Surfers Facebook

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s