Järvenpääläisyhtye Nightstryke perustettiin vuonna 2015, alun perin sooloprojektina. Ensisingle The First Stryke näki päivänvalon saman vuoden heinäkuussa, jonka julkaisun jälkeen bändi muodostui ensimmäisestä kokoonpanostaan: Rami Hermunen (kitara ja laulu), Eric Taponen (kitara), Leevi Lehtinen (basso) ja Jesse Sorsa (rummut). Muutaman kuukauden päästä Taposen tilalle tuli Juho Karppinen, ja debyyttilevyä Power Shall Prevail alettiin työstää. Levy julkaistiin syksyllä 2017.
Muutamien henkilöstönvaihdosten sekä Heavy Metal Cauldron -keikan jälkeen bändi sai nykyisen kokoonpanonsa. Ahkerasti keikkaillut Nightstryke esiintyy myös Tankomarkkinoiden kolmannessa iteraatiossa 26.10.!


Linkit:
Kotisivut
Facebook
Instagram
YouTube

Kaaoszinen artikkeli
Levyarvostelu Imperiumi.fi:ssä


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s