Porin Musa täyttää tällä päivämäärällä kaksi vuotta!

Näihin kahteen vuoteen on mahtunut monenlaista, niin myötä- kuin vastoinkäymisiäkin, ja vaikka joskus harmittaakin –niin kuin elämässä joskus käy– niin vapaaehtoistyönä (pitäisi varmaan sanoa enemmänkin ”kutsumus”) tämä on ollut ehdottomasti antoisimmasta päästä. On vaikea sanoa, kumpi on hienompaa: soittajan ilo päästessään esiintymään, vaiko hymy yleisön edustajan huulilla. Musiikki on luultavasti ainoa kieli maailmassa, joka puhuttelee kaikkia jollain tasolla. Sydämen kieli.  Ja sydämestä me tätä teemmekin; rakkaudesta musiikkiin ja halusta tarjota niin tukea bändeille kuin elävää musiikkia teille siellä lavan edessä. 

Haluamme kiittää kaikkia jotka olette olleet keikoilla mukana, ja muutenkin –bändit, yleisö, kaikki asianosaiset. Kiitos teille! Nostetaan yhdessä virtuaalimalja menneille vuosille, ja ennen kaikkea tulevaisuudelle!

Juhlistamme asiaa myös Musaklubilla 20.10., silloin esiintymässä muun muassa Jussi Hakulinen joka esiintyi myös Porin Musan aivan ensimmäisellä keikalla! Tule sinäkin!

IMG_20161008_230025
Jussi Hakulinen soolokeikalla Alvarissa 8.10.2016

MK3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s